Diensten

Direct Search: We zoeken naar target bedrijven en gaan medewerkers van deze bedrijven direct benaderen met de vraag of ze interesse hebben in uw bedrijf en de gezochte functie.

Database Search: We zoeken naar geschikte kandidaten in onze Compubase™. en gaan deze contacteren met de vraag of ze interesse hebben in uw bedrijf en de gezochte functie.

Internet Search: We zoeken via LinkedIn en is geschikte user communities naar geschikte kandidaten en gaan deze benaderen met de vraag of ze interesse hebben in uw bedrijf en de gezochte functie.

Job Posting: We posten uw vacature op onze website, Monster, ICTjob, Indeed,… en verwerken de inkomende reacties. Belangrijk hierbij is dat elke kandidaat binnen de 3 werkdagen een gemotiveerd antwoord krijgt. 

CV Screening: We screenen en behandelen de Cv’s die via uw website binnenkomen en sturen u de geschikte kandidaten voor na interview door onze consultants.

Recruitment Proces Outsourcing (RPO): We nemen heel uw rekruteringsproces over. We bepalen de geschikte kanalen, screenen de kandidaten en managen het interne proces binnen uw bedrijf. Dit kan on site gebeuren of in onze kantoren.

Persoonlijkheidstesten: We nemen een Big 5 persoonlijkheidstest af, bespreken deze met de kandidaat en bezorgen u de resultaten.

Belnet
Toyoda Gosei
Abbvie
Ingersoll Rand
Brussels Airlines
Ibm
Bt
Cisco
Comstor
Experis
Federale verzekering
Kapsch
Mediagenix
Mivb
Omninet
Sibelga