Waarden

Ons doel is het matchen van de beste kandidaten in de markt met de beste werkgevers. Bij Compusearch geloven we dat we dit enkel kunnen door trouw te zijn aan onze waarden Respect, Integriteit, Passie en Excellentie. We zijn dan ook trots op het resultaat zijnde een unieke en ongeëvenaarde dienstverlening aan onze kandidaten en klanten.

 

Respect

De verbintenis om onze klanten, kandidaten, concullega's en al onze stakeholders te allen tijde met respect te behandelen zodat onze acties alle betrokkenen ten goede komen.

 

Integriteit

We werken volgens een open en eerlijke aanpak die vertrouwen wekt. Een woord is een woord, een deadline is een deadline. We informeren onze klanten en kandidaten naar waarheid over alle aspecten van de kandidatuur of de vacante positie. Al onze acties zijn billijk voor alle betrokkenen.

 

Passie

Een fierheid en trots die resulteert in het werken volgens een persoonlijke drive en verantwoordelijkheid om al onze taken te vervullen tot een niveau dat onze eigen persoonlijke voldoening overstijgt.

 

Excellentie

Het verkrijgen en bevorderen van het vertrouwen van de top 25% kandidaten en bedrijven om zodoende onze hoge standaarden te kunnen handhaven. Door uit te blinken in elk aspect van onze business kunnen we elke uitdaging aan.

Belnet
Toyoda Gosei
Abbvie
Ingersoll Rand
Brussels Airlines
Ibm
Bt
Cisco
Comstor
Experis
Federale verzekering
Kapsch
Mediagenix
Mivb
Omninet
Sibelga